nieuws

Cosentino gaat te rade bij klant

bouwbreed

Gebruikers hebben mede de vier kleuren bepaald die Cosentino aan zijn reeks Eco heeft gegeven. De fabrikant van (natuur)stenen oppervlakken plaatste daarvoor in veertien landen een applicatie op Facebook. De variant Grey Moss werd het meest gekozen, gevolgd door de kleuren Creamstone, Red Pine en Forest Snow. Cosentino schakelde verder een panel van bekende ontwerpers […]

Gebruikers hebben mede de vier kleuren bepaald die Cosentino aan zijn reeks Eco heeft gegeven. De fabrikant van (natuur)stenen oppervlakken plaatste daarvoor in veertien landen een applicatie op Facebook. De variant Grey Moss werd het meest gekozen, gevolgd door de kleuren Creamstone, Red Pine en Forest Snow. Cosentino schakelde verder een panel van bekende ontwerpers in. Eco is een plaatmateriaal dat voor 75 procent bestaat uit herverwerkte materialen als glas, keramiek en gekristalliseerde as. Het resterende kwart bestaat uit onder meer resten natuursteen. De platen meten 325 bij 159 centimeter.

Reageer op dit artikel