nieuws

All-in beton spaart ruggen en obstakels

bouwbreed

Plus all in beton is een nieuwe formule van de Van Nieuwpoortgroep. De betonfabrikant levert behalve de beton ook de mankracht voor storten en trillen. Tegen een vaste prijs per kuub. De formule kan ook interessant zijn voor kleine aan-nemers, omdat al wordt uitgerukt voor opdrachten vanaf één kuub. De betonpomp op de truck-mixer spaart […]

Plus all in beton is een nieuwe formule van de Van Nieuwpoortgroep. De betonfabrikant levert behalve de beton ook de mankracht voor storten en trillen. Tegen een vaste prijs per kuub. De formule kan ook interessant zijn voor kleine aan-nemers, omdat al wordt uitgerukt voor opdrachten vanaf één kuub. De betonpomp op de truck-mixer spaart niet alleen ruggen, de giek omzeilt ook obstakels. De nauwkeurige dosering voorkomt dat afnemers blijven zitten met restbeton.

Reageer op dit artikel