nieuws

Winstdaling voor J.M. Deurwaarder

bouwbreed

Winstdaling voor J.M. Deurwaarder

De winst van J.M. Deurwaarder daalde met circa 1,7 miljoen tot 528 duizend euro. Een goed resultaat, vindt algemeen directeur Lukas Deurwaarder. “Maar er moeten nog wel wat opdrachten bij komen voor dit najaar.”

Het bouwbedrijf zette in 2011 72 miljoen euro om. Het merendeel hiervan, circa 58 miljoen euro, realiseerde Deurwaarder als hoofdaannemer. “Maar het blijft een moeilijke markt”, aldus Deurwaarder. Voorlopig is het vooral zaak om aan het werk te blijven. En het onder de kostprijs aannemen van opdrachten is dan soms noodzaak. “Ik denk dat ongeveer 25 procent van onze orderportefeuille momenteel onder de kostprijs is aangenomen.”

Deurwaarder zag de omzet van de totale bouwgroep in een jaar tijd met meer dan tien miljoen euro teruglopen, van 83,1 miljoen euro in 2010 tot 72.326 miljoen euro in 2011.

Reageer op dit artikel