nieuws

Welling start door in Wijchen en Didam

bouwbreed

Welling start door in Wijchen en Didam

Welling Bouw Wijchen en Welling Wiercx Totaalonderhoud starten door onder de naam Welling Bouw en Onderhoud.

Dat heeft de bouwonderneming uit Didam bekendgemaakt. In totaal zullen ruim twintig van 47 arbeidsplaatsen behouden blijven. De doorstart is mogelijk gemaakt door enkele particuliere investeerders. De nieuwe onderneming zal “diverse werken” van de voormalige Welling-bedrijven overnemen.

Die activiteiten vormen “een solide basis” om verder te kunnen”, aldus de zegsman. De vestiging van Welling in Wijchen boekte voorheen ruim 15 miljoen aan omzet en was winstgevend. Een aantal vaste opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers hebben inmiddels hun vertrouwen in de doorstart uitgesproken. Welling Bouw en Vastgoed, in 2010 goed voor 55 miljoen aan omzet, werd vorige maand failliet verklaard.

Reageer op dit artikel