nieuws

‘Goede kans doorstart Ruiter Dakkapellen’

bouwbreed Premium

Verschillende bedrijven hebben belangstelling voor een overname van het in faillissementsnood verkerende Ruiter Dakkapellen in Ursum. Curator Alexander Claus verklaart dat de onderhandelingen over een doorstart in volle gang zijn. Of de beoogde voortzetting van de activiteiten daadwerkelijk rondkomt en zo ja in welke vorm, moet volgens hem deze week duidelijk worden. Zowel de curator […]

Verschillende bedrijven hebben belangstelling voor een overname van het in faillissementsnood verkerende Ruiter Dakkapellen in Ursum. Curator Alexander Claus verklaart dat de onderhandelingen over een doorstart in volle gang zijn. Of de beoogde voortzetting van de activiteiten daadwerkelijk rondkomt en zo ja in welke vorm, moet volgens hem deze week duidelijk worden. Zowel de curator als de directie toont zich optimistisch over het te verwachten onderhandelingsresultaat. De inzet is een doorstart met zoveel mogelijk medewerkers. Ruiter Dakkapellen heeft 91 mensen in dienst.

Reageer op dit artikel