nieuws

Beton voor Vitesse

bouwbreed

Veluwezoom Verkerk Bouw uit Zevenaar hangt een prefab betonwand via staalhaken aan een betonnen staander voor de tribune van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse op Papendal in Arnhem. Veluwezoom Verkerk werkt sinds januari aan het sportcentrum, dat eind 2012 wordt opgeleverd. Naast een overdekte tribune voor vijfhonderd supporters komt er een facilitair gebouw van vier […]

Veluwezoom Verkerk Bouw uit Zevenaar hangt een prefab betonwand via staalhaken aan een betonnen staander voor de tribune van het nieuwe trainingscomplex van Vitesse op Papendal in Arnhem. Veluwezoom Verkerk werkt sinds januari aan het sportcentrum, dat eind 2012 wordt opgeleverd. Naast een overdekte tribune voor vijfhonderd supporters komt er een facilitair gebouw van vier verdiepingen. Het ontwerp is van Geesink Weusten Architecten uit Arnhem. Zij namen het trainingscentrum van het Engelse Chelsea als voorbeeld.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel