nieuws

ArchiCad 16 maakt energieanalyse

bouwbreed

Producent Graphisoft komt met een nieuwe versie van haar Premium BIM-software. Dat meldt Kubus Architectural Solutions, de distributeur voor Nederland en België. ArchiCad 16 bevat volgens de leverancier een geheel nieuwe set oplossingen voor het maken, delen en gebruiken van BIM-objecten. Tweede hoofdthema van de update is een ingebouwde energieanalyse. Hiermee zou ArchiCad de ‘groenste’ […]

Producent Graphisoft komt met een nieuwe versie van haar Premium BIM-software. Dat meldt Kubus Architectural Solutions, de distributeur voor Nederland en België. ArchiCad 16 bevat volgens de leverancier een geheel nieuwe set oplossingen voor het maken, delen en gebruiken van BIM-objecten. Tweede hoofdthema van de update is een ingebouwde energieanalyse. Hiermee zou ArchiCad de ‘groenste’ BIM-oplossing zijn die momenteel beschikbaar is. “ArchiCad 16 kent directe modelleermogelijkheden en cloud-integratie om gebruikers te helpen hun BIM-modellen compleet te maken” aldus de fabrikant.

Reageer op dit artikel