nieuws

Wienerberger wint prijs Raab Kracher

bouwbreed

Wienerberger wint prijs Raab Kracher

Wienerberger is winnaar geworden van de Raab Karcher leveranciersprijs. De prijs werd gisteren voor het eerst uitgereikt op de, eveneens eerste, leveranciersdag van Raab Karcher.

Wienerberger kreeg de prijs omdat het bouwmaterialenconcern “voortdurend in beweging is en daarbij steeds nieuwe producten introduceert.” Monier werd verkozen tot meest duurzame leverancier van Raab Karcher. Kingspan Insulation ontving de rising star-prijs voor de meest progressie boekende onderneming. Algemeen directeur Eric Snijer van Raab Karcher wilde op de leveranciersdag niet te veel somberen. Ondanks de crisis in de bouwwereld zijn er volgens hem nog genoeg kansen.

Lees meer over de uitreiking van de Raab Karcher leveranciersprijs

Reageer op dit artikel