nieuws

Van Oord koninklijk onderscheiden

bouwbreed

Koos van Oord is vrijdag benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau. De voormalig directievoorzitter en huidig commissaris van baggerconcern Van Oord kreeg de versierselen behorend bij de koninklijke onderscheiding uitgereikt door minister Maxime Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Van Oord leidde het baggerbedrijf toen in 2003 de grote fusie van zijn […]

Koos van Oord is vrijdag benoemd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau.

De voormalig directievoorzitter en huidig commissaris van baggerconcern Van Oord kreeg de versierselen behorend bij de koninklijke onderscheiding uitgereikt door minister Maxime Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Van Oord leidde het baggerbedrijf toen in 2003 de grote fusie van zijn onderneming met Ballast HAM Dredging plaatsvond. Vorig jaar trad hij op als boegbeeld van het Topteam Water. Van Oord vervult tot op heden diverse sociaal-maatschappelijke functies.

Reageer op dit artikel