nieuws

Onderhoud gevangenissen via één partij

bouwbreed Premium

Onderhoud gevangenissen via één partij

Voor de komende acht jaar komt alle onderhoud van drie gevangenissen bij elk één partij te liggen.

Het is voor het eerst dat de Rijksgebouwendienst deze nieuwe contractvorm aanbesteedt en gunt aan marktpartijen. Drie gevangenissen, penitaire inrichtingen, doen mee aan de pilot. Het contract voor alle bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en transporttechnisch onderhoud heeft een looptijd van acht jaar, maar zowel opdrachtgever als opdrachtnemer hebben het recht om tussentijds de handdoek in de ring te gooien. Per 1 juli gaan de contracten lopen.

Van Wijnen Holding en Cofely West worden samen verantwoordelijk voor P.I. Arnhem. Burgers Ergon neemt P.I. Zoetermeer onder zijn hoede. Wolter & Dros tekent 25 april samen met andere bedrijven voor P.I. Zwaag.

Reageer op dit artikel