nieuws

Imtech ontvangt order van 25 miljoen

bouwbreed Premium

Imtech gaat voor 25 miljoen euro de technologische infrastructuur in een nieuw research- en onderwijsgebouw van de universiteit van Münster in Duitsland aanleggen. De opdracht heeft onder meer betrekking op de technologische oplossingen voor water en afvalwater, warmte en koeling, airconditioning, gas, elektriciteit, telecommunicatie en gebouwautomatisering. Ook draagt Imtech zorg voor de complete laboratoriuminfrastructuur en […]

Imtech gaat voor 25 miljoen euro de technologische infrastructuur in een nieuw research- en onderwijsgebouw van de universiteit van Münster in Duitsland aanleggen. De opdracht heeft onder meer betrekking op de technologische oplossingen voor water en afvalwater, warmte en koeling, airconditioning, gas, elektriciteit, telecommunicatie en gebouwautomatisering. Ook draagt Imtech zorg voor de complete laboratoriuminfrastructuur en -inrichting. Eerder voerde het concern soortgelijke klussen uit voor andere Duitse researchcentra.

Reageer op dit artikel