nieuws

Hoger onderwijs werkt samen

bouwbreed

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Fontys Hogescholen en ROC Eindhoven gaan samenwerken om het technisch onderwijs te concentreren op het TU/e Science Park. Daartoe hebben ze een intentieverklaring ondertekend. Momenteel tellen de onderwijsinstellingen gezamenlijk 14.000 techniekstudenten. In 2020 moeten dit er 20.000 zijn. In dat geval herbergt Eindhoven de grootste techniekcampus van Nederland. “De bedrijvigheid […]

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Fontys Hogescholen en ROC Eindhoven gaan samenwerken om het technisch onderwijs te concentreren op het TU/e Science Park. Daartoe hebben ze een intentieverklaring ondertekend. Momenteel tellen de onderwijsinstellingen gezamenlijk 14.000 techniekstudenten. In 2020 moeten dit er 20.000 zijn. In dat geval herbergt Eindhoven de grootste techniekcampus van Nederland. “De bedrijvigheid op het TU/e Science Park zal letterlijk en figuurlijk enorm toenemen”, aldus Jo van Ham, collegelid van de TU/e. Hij verwacht dat de partners gebruik zullen maken van elkaars faciliteiten.

Reageer op dit artikel