nieuws

Groene gevels voor Het Streek

bouwbreed

Ede – Boven een gemetselde plint en een doorgaande glasstrook plaatst Trebbe Oost en Noord uit Zwolle gevelplaten in de nieuwbouw voor het CSG Het Streek in Ede. De tweede verdieping wordt uitgevoerd met in verschillende richtingen gevouwen groene metalen platen met daartussen raampartijen in wisselende afmetingen. Trebbe bouwt sinds maart vorig jaar aan de […]

Ede – Boven een gemetselde plint en een doorgaande glasstrook plaatst Trebbe Oost en Noord uit Zwolle gevelplaten in de nieuwbouw voor het CSG Het Streek in Ede. De tweede verdieping wordt uitgevoerd met in verschillende richtingen gevouwen groene metalen platen met daartussen raampartijen in wisselende afmetingen. Trebbe bouwt sinds maart vorig jaar aan de school voor vmbo, mavo en praktijkonderwijs. In juli wordt het opgeleverd. Het gebouw, ontworpen door LIAG Architecten en Bouwadviseurs uit Den Haag, bestaat eigenlijk uit vier ‘kleine schooltjes’ voor 250 leerlingen in de vleugels van het gebouw. De school krijgt een totaaloppervlak van 10.875 vierkante meter. Daarnaast maakt een sporthal van 1594 vierkante meter deel uit van het complex. Foto en tekst: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel