nieuws

DAF vergroot zijn distributiecentrumDaf bouwt distributiecentrum in Eindhoven

bouwbreed Premium

DAF gaat een nieuw distributiecentrum bouwen in Eindhoven. De vrachtwagenproducent investeert daar 30 miljoen euro in zijn nieuwe onderkomen. Het nieuwe distributiecentrum moet het huidige centrum gaan vervangen. Het wordt straks zo’n 26.000 vierkante meter groot. Er werken zo’n 250 mensen en dat blijft zo. Het nieuwe onderkomen wordt het vijfde centrum van waaruit Paccar, […]

DAF gaat een nieuw distributiecentrum bouwen in Eindhoven. De vrachtwagenproducent investeert daar 30 miljoen euro in zijn nieuwe onderkomen. Het nieuwe distributiecentrum moet het huidige centrum gaan vervangen. Het wordt straks zo’n 26.000 vierkante meter groot. Er werken zo’n 250 mensen en dat blijft zo. Het nieuwe onderkomen wordt het vijfde centrum van waaruit Paccar, het Amerikaanse moederbedrijf van DAF, truckonderdelen levert aan duizend Europese en Russische DAF-dealers. De bouw gaat in juli van start, en moet begin volgend jaar afgerond zijn. Wie het distributiecentrum gaat bouwen is niet bekendgemaakt. rr

Reageer op dit artikel