nieuws

Aannemer vergroot puinbreekcapaciteit

bouwbreed Premium

Dura Vermeer heeft een tweede vaste locatie voor het recyclen van puin in gebruik genomen. Hij ligt aan de Energieweg in Nijmegen. Op het terrein van 2,5 hectare met een loswal gaat de mobiele puinbreker ‘Mobi’ aan het werk. Het aannemingsbedrijf verwacht dit jaar in Nijmegen zo’n 80.000 ton puin te breken, afkomstig van wegenbouw-, […]

Dura Vermeer heeft een tweede vaste locatie voor het recyclen van puin in gebruik genomen. Hij ligt aan de Energieweg in Nijmegen. Op het terrein van 2,5 hectare met een loswal gaat de mobiele puinbreker ‘Mobi’ aan het werk. Het aannemingsbedrijf verwacht dit jaar in Nijmegen zo’n 80.000 ton puin te breken, afkomstig van wegenbouw-, sloop- en renovatieprojecten. De mobiele breker verwerkt bovendien zo’n 150.000 ton per jaar op wisselende locaties. Daarnaast beschikt Dura Vermeer over een vaste breker in Vijfhuizen in Noord-Holland, goed voor zo’n 400.000 ton bouw-, beton- en asfaltpuin per jaar.

Reageer op dit artikel