nieuws

Volvo dealers met krachtpatsers naar Carrosserie Vakdagen

bouwbreed

Volvo dealers met krachtpatsers naar Carrosserie Vakdagen

Volvo Trucks-dealers Nijwa Groep, Harbers Trucks en M.S. de Vries en Zonen bv zijn ook dit jaar weer aanwezig op de Carrosserie Vakdagen. Die worden van 27 tot en met 29 maart gehouden in Hardenberg. Openingstijden zijn: 14.00 – 22.00 uur. Er staan meer dan 250 bedrijven op de Carrosserie Vakdagen.

Op de Volvo-stand zijn verschillende trucks te bewonderen, waaronder de Volvo FH16 750. Die is bedoeld voor de zwaarste en meest veeleisende transporttaken. De D16G-motor biedt een fenomenaal koppel en vermogen. In de show trucks hal staat een vernieuwde en verbeterde FMX Fiby. Uniek aan de FMX Fiby is de composiet opbouw, waardoor deze lichter is en meer laadvermogen heeft.

Speciaal voor zware bouwtaken

De Volvo FMX is speciaal ontworpen voor zware bouwtaken. De I-shift versnellingsbak is speciaal aangepast aan de specifieke omstandigheden voor het bouwsegment. Ook op het gebied van brandstofverbruik zet de I-Shift in de bouwwereld de nieuwe norm, zo claimt Volvo Trucks. Daarnaast is er op de Volvo-stand meer informatie te krijgen over Volvo Trucks filosofie ‘Iedere druppel telt’.

Kijk voor meer informatie op de site van Evenementenhal

Reageer op dit artikel