nieuws

Renault steunt Nederlands elftal met dertien oranje trucks

bouwbreed

Renault steunt Nederlands elftal met dertien oranje trucks

Renault Trucks Commercial Nederland heeft in totaal dertien trucks uitgedost in het oranje. De trucks worden vanaf nu ingezet als demo- en klantvoertuigen en zijn een regelrechte steunbetuiging voor Oranje, dat komend voorjaar een gooi doet naar de titel van Europees voetbalkampioen. Onder het motto ‘Renault Trucks met Oranje’ rijden de komende maanden deze Renault Trucks door Nederland en Europa.

Renault Trucks Commercial Nederland is de grootste Renault Trucks dealer in Nederland. Patrick Murer, Branch Manager Renault Trucks Rotterdam en Renault Trucks Westland: “Het is een steunbetuiging aan het Nederlands Elftal. Als we met zijn allen achter Oranje staan, geeft dat een enorm saamhorigheidsgevoel. Dat willen we overbrengen met deze voertuigen: een team van Renault Magnums, Premiums en Midlums. Renault Trucks is een hecht team, Oranje is dat ook. Als we met zijn allen achter Oranje gaan staan, gaan we winnen.”

Trots om er te zijn

Renault Trucks zet zich in om de trots in de transportindustrie te herstellen, want transport is van essentieel belang voor een goede werking van de maatschappij. Renault Trucks steunt de sector door het leveren van professionele transportoplossingen, waarbij comfort voor de chauffeur en zuinigheid hoog in het vaandel staan.

Kampioen brandstofbesparing

De Renault Premium Route, paradepaardje van het merk, werd door TÜV Rheinland uitgeroepen tot Europees kampioen brandstofbesparing. Het uitgebreide gamma van 2,7 tot 120 ton van Renault Trucks is in meer dan 100 landen verkrijgbaar.

In de Benelux staan 24 dealers klaar om klanten en prospects te ondersteunen in de zoektocht naar de beste totaaloplossing. Voor reparatie en onderhoud kunnen zij ook terecht bij één van de 31 servicepunten.

Kijk voor meer informatie op de site van Renault

 

Renault Trucks Commercial Nederland, de grootste Renault Trucks dealer in Nederland, met vestigingen in Amsterdam, Barneveld, Hapert, Hilvarenbeek, Westland, Rotterdam, Limburg en Utrecht, heeft in aanloop naar het EK-voetbal, in totaal dertien Trucks voorzien van een opvallende Oranje bestickering. Onder het motto ‘Renault Trucks met Oranje’ rijden de komende maanden deze Renault Trucks door Nederland en Europa.

Reageer op dit artikel