nieuws

Nederlandse bouwer en architect naar Gent

bouwbreed Premium

Nederlandse bouwbedrijven, projectontwikkelaars, ingenieurs, architecten en installateurs gaan op 24 april naar Gent. De Belgische gemeente heeft namelijk grootschalige stadsvernieuwing, stadsontwikkeling, ruimtelijke ordening, renovatie en nieuwbouw in de planning. Daarom organiseert de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKvK) een soort handelsmissie naar Gent. De Nederlandse ondernemers krijgen een rondleiding door de stad […]

Nederlandse bouwbedrijven, projectontwikkelaars, ingenieurs, architecten en installateurs gaan op 24 april naar Gent. De Belgische gemeente heeft namelijk grootschalige stadsvernieuwing, stadsontwikkeling, ruimtelijke ordening, renovatie en nieuwbouw in de planning.

Daarom organiseert de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKvK) een soort handelsmissie naar Gent.

De Nederlandse ondernemers krijgen een rondleiding door de stad en uitleg over de projecten die op stapel staan. Aanmelden kan via de website van de NKvK.

Reageer op dit artikel