nieuws

Luchtdichtheid gebaat bij patches

bouwbreed Premium

Op de bouwbeurs Batibouw laat Aluthermo een soort pleisters zien voor het luchtdicht afwerken van details zoals de doorvoer van een koker of kabel, de hoeken van een kozijn of deur, de balken van een dak. Aluthermo spreekt van afdichtingspatches die perfect aansluiten op de kritieke bouwdelen. De patches hebben een grote kleefkracht en zorgen […]

Op de bouwbeurs Batibouw laat Aluthermo een soort pleisters zien voor het luchtdicht afwerken van details zoals de doorvoer van een koker of kabel, de hoeken van een kozijn of deur, de balken van een dak. Aluthermo spreekt van afdichtingspatches die perfect aansluiten op de kritieke bouwdelen. De patches hebben een grote kleefkracht en zorgen voor een goede luchtdichtheid. Alutherm stelt dat het alle reparaties op zich zal nemen als de afdichting van een woning binnen 25 jaar gebreken vertoont. Overigens levert Aluthermo dunne isolatiematerialen van twee lagen aluminiumfolie om twee lagen polyethyleen met luchtkamers of vier lagen aluminiumfolie om twee lagen polyethyleen met luchtkamers en een laag polyethyleenschuim in het midden.

Reageer op dit artikel