nieuws

Fors banenverlies dreigt bij Balfour

bouwbreed

Balfour Beatty, het grootste Britse infrastructuurbedrijf, heeft de 12.000 werknemers in de Britse bouwdienstendivisie gewaarschuwd dat hun banen op de tocht staan. Hoeveel banen gaan verdwijnen is nog niet bekend, maar bronnen spreken van zeker 4000 ontslagen. “Om de beschikbare middelen van Balfour Beatty Construction Services Britse activiteiten meer af te stemmen op de huidige […]

Balfour Beatty, het grootste Britse infrastructuurbedrijf, heeft de 12.000 werknemers in de Britse bouwdienstendivisie gewaarschuwd dat hun banen op de tocht staan. Hoeveel banen gaan verdwijnen is nog niet bekend, maar bronnen spreken van zeker 4000 ontslagen. “Om de beschikbare middelen van Balfour Beatty Construction Services Britse activiteiten meer af te stemmen op de huidige en toekomstige marktomstandigheden is een consultatie op gang gebracht met de werknemers”, stelt het bedrijf. Balfour Beatty deelde eerder deze maand mee dat de marge op deze activiteiten vorig jaar is gedaald van drie naar 2,4 procent en dat een verdere daling wordt verwacht naar twee procent.

Reageer op dit artikel