nieuws

Bouwbesluit interactief te raadplegen

bouwbreed Premium

Bouwbesluit interactief te raadplegen

Op de website van www.onlinebouwbesluit.nl kan op interactieve wijze het Bouwbesluit 2003 en 2012 geraadpleegd worden.

Een zoeksysteem helpt bij het zoeken in de tekst. Zo kan bijvoorbeeld de van toepassing zijnde regelgeving op het gebied van nieuwbouw en bestaande bouw worden opgezocht. Verder kan door het selecteren van gebruiksfuncties (zoals woonfunctie, winkelfunctie, industriefunctie) de juiste regelgeving per gebruiksfunctie worden weergeven.

De Regeling Bouwbesluit 2003 en de Regeling Bouwbesluit 2012 zijn eveneens op www.onlinebouwbesluit.nl te raadplegen. Een gedeelte van de site besteedt aandacht aan het laatste nieuws over het Bouwbesluit.

Bezoek www.onlinebouwbesluit.nl

Reageer op dit artikel