nieuws

Acoustair leverttochtloze suskast

bouwbreed

Acoustair laat op de vakbeurs Renovatie 2012 een reeks zelfregelende suskasten van het type Intens zien. Het bedrijf uit Moerkapelle ontwikkelde die met het Duitse Siegenia-Aubi volgens de eisen van het Bouwbesluit 2012 en NEN 7120, de norm voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen. Doordat de kast en het rooster zichzelf regelen, ontstaat […]

Acoustair laat op de vakbeurs Renovatie 2012 een reeks zelfregelende suskasten van het type Intens zien. Het bedrijf uit Moerkapelle ontwikkelde die met het Duitse Siegenia-Aubi volgens de eisen van het Bouwbesluit 2012 en NEN 7120, de norm voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen. Doordat de kast en het rooster zichzelf regelen, ontstaat er volgens de leverancier geen tocht. Voor de handbediening is een traploos regelbare hevel voorzien. De Intens heeft een inbouwhoogte van 100 millimeter bij een inbouwdiepte van 130 tot 290 millimeter. Per seconde laat de suskast 9 tot 22 liter lucht door. Het systeem dempt geluid tot 45 decibel.

Acoustair B019 in hal 4.

Reageer op dit artikel