nieuws

Thyssen Krupp neemt afscheid van Inoxum

bouwbreed

Thyssen Krupp heeft zijn roestvaststaalbedrijf Inoxum verkocht aan de Finse maatschappij Ouokumpu. De transactie levert het Duitse onderneming 2,7 miljard euro op. Thyssen Krupp neemt een belang van 29,9 procent in de op te richten gezamenlijke onderneming. Inoxum telt 11.000 medewerkers. De productie in Krefeld wordt stapsgewijs voor het einde van 2013 beëindigd. De fabriek […]

Thyssen Krupp heeft zijn roestvaststaalbedrijf Inoxum verkocht aan de Finse maatschappij Ouokumpu. De transactie levert het Duitse onderneming 2,7 miljard euro op. Thyssen Krupp neemt een belang van 29,9 procent in de op te richten gezamenlijke onderneming. Inoxum telt 11.000 medewerkers. De productie in Krefeld wordt stapsgewijs voor het einde van 2013 beëindigd. De fabriek in Bochum blijft tot minstens 2015 open.

Reageer op dit artikel