nieuws

‘Ontwikkeling aan het water blijft kansrijk’

bouwbreed

DHV, Grontmij, KuiperCompagnons en Waterrecratie Advies storten zich samen op de waterfront-markt. Terwijl de woningmarkt stagneert, zien ze een blijvende vraag naar wonen aan het water. Water biedt een meerwaarde, menen ook steden die zichzelf willen verbeteren met de ontwikkeling van een gezicht aan het water oftewel een waterfront. De vier bureaus bundelen hun krachten […]

DHV, Grontmij, KuiperCompagnons en Waterrecratie Advies storten zich samen op de waterfront-markt. Terwijl de woningmarkt stagneert, zien ze een blijvende vraag naar wonen aan het water. Water biedt een meerwaarde, menen ook steden die zichzelf willen verbeteren met de ontwikkeling van een gezicht aan het water oftewel een waterfront. De vier bureaus bundelen hun krachten in Waterfronts NL. De markt ligt volgens dit samenwerkingsverband open in binnen- en buitenland.

De vier bureaus vullen elkaar aan met hun expertise, is de opzet. De eerste gezamenlijke opdracht is recent verworven, de verwachting van het viertal is dat vele zullen volgen.

Reageer op dit artikel