nieuws

Icopal verhoogt prijzen met 6 tot 9 procent

bouwbreed

Icopal verhoogt zijn prijzen met 6 tot 9 procent. Dat heeft de producent van dakbedekking gisteren bekendgemaakt. De prijsverhoging is een gevolg van de stijgende prijzen van grondstoffen, met name olie en bitumen. “Er zijn nog geen tekenen dat de grondstofprijzen zullen dalen. Om producten van constante hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren, zal Icopal […]

Icopal verhoogt zijn prijzen met 6 tot 9 procent. Dat heeft de producent van dakbedekking gisteren bekendgemaakt. De prijsverhoging is een gevolg van de stijgende prijzen van grondstoffen, met name olie en bitumen. “Er zijn nog geen tekenen dat de grondstofprijzen zullen dalen. Om producten van constante hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren, zal Icopal de gestegen grondstofprijzen moeten verwerken in de nettoprijzen van haar producten”, aldus het bedrijf .

De stijgende grondstofprijzen houden volgens Icopal verband met de verminderde toevoer van olie uit Libië, het recente faillissement van Petroplus en de toenemende vraag naar olie in onder meer China en India.

Icopal zal de prijzen met ingang van volgende maand aanpassen.

Reageer op dit artikel