nieuws

Wanddoos voor elektra een uur brandwerend

bouwbreed

Gyproc brengt een wanddoos voor elektrische installaties op de markt met een brandwerendheid van 60 minuten. De wanddoos, gemaakt van gips met glasvezelwapening, dient ter bescherming van elektradozen in woningscheidende wanden en brandwerende scheidingswanden in de utiliteitsbouw. De geluidsisolatie van de Gyproc-wand, waarin de Glasroc F Firebox wordt gemonteerd, wordt niet nadelig beïnvloed door de […]

Gyproc brengt een wanddoos voor elektrische installaties op de markt met een brandwerendheid van 60 minuten. De wanddoos, gemaakt van gips met glasvezelwapening, dient ter bescherming van elektradozen in woningscheidende wanden en brandwerende scheidingswanden in de utiliteitsbouw. De geluidsisolatie van de Gyproc-wand, waarin de Glasroc F Firebox wordt gemonteerd, wordt niet nadelig beïnvloed door de nieuwe wanddoos. Bij brand knelt een opschuimende strip de elektrabuis af, die zo voorkomt dat

het vuur zich via

de wanddoos

verspreidt.

Reageer op dit artikel