nieuws

Suriname krijgt advies van bureau Cyber

bouwbreed

Het Nederlandse adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de buitenruimte, Cyber, is door Suriname ingehuurd om te helpen bij de herinrichting van delen van de hoofdstad Paramaribo. In Suriname ontwikkelt het bureau in opdracht van het ministerie van Openbare Werken een integrale beheervisie met bijhorende uitvoeringsplannen, voor beheer en onderhoud van de oude binnenstad […]

Het Nederlandse adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de buitenruimte, Cyber, is door Suriname ingehuurd om te helpen bij de herinrichting van delen van de hoofdstad Paramaribo. In Suriname ontwikkelt het bureau in opdracht van het ministerie van Openbare Werken een integrale beheervisie met bijhorende uitvoeringsplannen, voor beheer en onderhoud van de oude binnenstad van Paramaribo.

Cyber heeft speciaal voor deze opdracht een kantoor in Paramaribo geopend.

Reageer op dit artikel