nieuws

Nieuwe eigenaar voor Euro Kitafdichting

bouwbreed

Euro Kitafdichting is overgenomen door ondernemer Dick Seegers. Dat heeft het bedrijf, dat actief is in het aanbrengen van kitafdichtingen in zowel nieuwbouw- als renovatie en onderhoudsprojecten, bekendgemaakt. Seegers neemt de onderneming over van oprichter Nico Vaags. Onder zijn leiding groeide Euro Kitafdichting uit tot een van de grootste afdichtingsbedrijven in Oost-Nederland. Vaags verkoopt zijn […]

Euro Kitafdichting is overgenomen door ondernemer Dick Seegers. Dat heeft het bedrijf, dat actief is in het aanbrengen van kitafdichtingen in zowel nieuwbouw- als renovatie en onderhoudsprojecten, bekendgemaakt.

Seegers neemt de onderneming over van oprichter Nico Vaags. Onder zijn leiding groeide Euro Kitafdichting uit tot een van de grootste afdichtingsbedrijven in Oost-Nederland. Vaags verkoopt zijn bedrijf omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Een overnamesom is niet naar buiten gebracht.

Naast Seegers participeren ook Jos Seegers, Marcel Koenders en Henk Westendorp in het bedrijf. De laatste twee zijn al geruime tijd actief bij Euro Kitafdichting. De nieuwe leiding verwacht de onderneming komende jaren verder uit te kunnen breiden.

Reageer op dit artikel