nieuws

Mart Visser steekt personeel Breijer in het nieuw

bouwbreed

Mart Visser steekt personeel Breijer in het nieuw

De Nederlandse couturier Mart Visser gaat de nieuwe bedrijfskleding van Breijer en de overige Facilicom-dochters ontwerpen.

Dat heeft de onderneming bekendgemaakt. In totaal gaat het om ruim 30.000 medewerkers. Niet eerder ontwierp Visser voor één opdrachtgever de bedrijfskleding in deze aantallen.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst donderdag zijn de eerste schetsen getoond. De definitieve ontwerpen zullen dit najaar worden gepresenteerd. Vanaf 1 januari 2013 komt de nieuwe werkkleding beschikbaar voor de werknemers van Breijer. Visser noemt de opdracht een grote uitdaging. “Het betreft hier 30.000 medewerkers die dagelijks zichtbaar zijn op straat, bij bedrijven op de werkvloer en bij de mensen thuis.” De modeontwerper stak eerder het personeel van luchtvaarmaatschappij KLM in het nieuw.

Reageer op dit artikel