nieuws

Kansen ingenieurs en architecten in Koeweit

bouwbreed

Voor Nederlandse architecten en ingenieursbureaus liggen de kansen in Koeweit voor het oprapen. Dat zegt de Holland Gulf Chamber of Commerce, die samen met de Nederlandse ambassade in Koeweit een handelsmissie organiseert naar het golfstaatje. Komende jaren wordt in Koeweit voor meer dan 100 miljard euro geïnvesteerd in de bouw van woningen, universiteiten, ziekenhuizen, hotels, […]

Voor Nederlandse architecten en ingenieursbureaus liggen de kansen in Koeweit voor het oprapen. Dat zegt de Holland Gulf Chamber of Commerce, die samen met de Nederlandse ambassade in Koeweit een handelsmissie organiseert naar het golfstaatje.

Komende jaren wordt in Koeweit voor meer dan 100 miljard euro geïnvesteerd in de bouw van woningen, universiteiten, ziekenhuizen, hotels, winkelcentra, een vliegveld en de bijbehorende infrastructuur. In dat kader zijn opdrachtgevers momenteel op zoek naar ontwerpers en ingenieurs.

De handelsmissie vindt plaats van 3 tot en met 5 maart.

Reageer op dit artikel