nieuws

De allerlaatste

bouwbreed Premium

De Rotterdamse wethouder Jeanette Baljeu legde gisteren het laatste blok op zijn plaats voor de harde zeewering van Maasvlakte 2. Nummer 19.558 om precies te zijn. Aannemingscombinatie PUMA heeft er nog ruim vierhonderd over die voorlopig in depot worden gezet. Reuzenkraan de Blockbuster is daar nog een paar weken mee bezig, evenals met het afwerken […]

De Rotterdamse wethouder Jeanette Baljeu legde gisteren het laatste blok op zijn plaats voor de harde zeewering van Maasvlakte 2. Nummer 19.558 om precies te zijn. Aannemingscombinatie PUMA heeft er nog ruim vierhonderd over die voorlopig in depot worden gezet. Reuzenkraan de Blockbuster is daar nog een paar weken mee bezig, evenals met het afwerken van de teen van de blokkendam. Daarna gaan Boskalis en Van Oord op zoek naar een koper of een nieuwe toepassing voor de speciaal ontwikkelde kraan die de tot 45 ton zware blokken bijna 50 meter uit het hart van de machine neer kan leggen.

Reageer op dit artikel