nieuws

CEO Dong Energy wil voorspelbaar beleid

bouwbreed

De bestuursvoorzitter van het Deense Dong Energy, Anders Eldrup, pleit voor een meer voorspelbare politieke agenda voor energie. Hij zegt dit in Energie Business. De Deense oud-minister van financiën vindt Nederland belangrijk voor zijn bedrijf. “We zouden in Nederland graag een meer voorspelbare politieke agenda zien. We hebben hier vergunningen om een paar windparken te […]

De bestuursvoorzitter van het Deense Dong Energy, Anders Eldrup, pleit voor een meer voorspelbare politieke agenda voor energie. Hij zegt dit in Energie Business. De Deense oud-minister van financiën vindt Nederland belangrijk voor zijn bedrijf.

“We zouden in Nederland graag een meer voorspelbare politieke agenda zien. We hebben hier vergunningen om een paar windparken te bouwen, maar we weten nog niet waar. In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is er sprake van een agenda en weet je als bedrijf waar je aan toe bent. We zijn ook in Frankrijk en in Denemarken onze portfolio aan het aanbreiden. Projecten buiten Nederland blijken meer winstgevend te zijn.”

Reageer op dit artikel