nieuws

Britse opdrachten BAM en VolkerFitzpatrick

bouwbreed Premium

Britse opdrachten BAM en VolkerFitzpatrick

Het Musgrove Park ziekenhuis in het Britse Taunton heeft een opdracht voor de bouw van een nieuw zalencomplex toegekend aan BAM Construction.

Het werk aan het complex van drie verdiepingen met een bouwsom van 38 miljoen euro moet begin maart van start gaan waarna het gebouw in april 2013 kan worden opgeleverd. Het ziekenhuis wordt één van de eerste in Groot-Brittannië met uitsluitend éénpersoonskamers. Tegelijkertijd heeft VolkerFitzpatrick, de civieltechnische Britse dochter van Volker Wessels, een opdracht binnengehaald voor het ontwerp en de bouw van een bibliotheek voor de Universiteit van Oost-Londen. Met dit project van 3.850 vierkante meter over drie verdiepingen is een bedrag gemoeid van bijna 10 miljoen euro.

Reageer op dit artikel