nieuws

Verbeterde leiding Viega voor vloerverwarming

bouwbreed

Viega biedt een nieuwe polybuteen-leiding voor zijn Fonterra-vloer- en wandverwarmingen. Het nieuwe zit volgens de leverancier uit Naarden in een ruim 20 procent grotere buigzaamheid. Dat maakt de leiding naar Viega’s mening goed geschikt voor installaties in kleinere ruimten als toiletten. De diameter en de wanddikte van de nieuwe leiding zijn gelijk aan die van […]

Viega biedt een nieuwe polybuteen-leiding voor zijn Fonterra-vloer- en wandverwarmingen. Het nieuwe zit volgens de leverancier uit Naarden in een ruim 20 procent grotere buigzaamheid. Dat maakt de leiding naar Viega’s mening goed geschikt voor installaties in kleinere ruimten als toiletten. De diameter en de wanddikte van de nieuwe leiding zijn gelijk aan die van de bestaande: 12 bij 1,3 en 15 bij 1,5 millimeter.

Met de verbetering is volgens Viega ook de torsie in de leiding verminderd zodat die naar de mening van de leverancier ook bij lagere temperaturen goed te verwerken is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels