nieuws

Twijfel aan rapporten Arbeidsinspectie

bouwbreed

De SP trekt bij minister Kamp aan de bel over de rapporten die de Arbeidsinspectie opstelt na ongevallen op de werkvloer. Volgens Paul Ulenbelt van de SP neemt de Arbeidsinspectie verklaringen over van expertisebureaus die zijn ingeschakeld door werkgevers of verzekeraars. De partij vreest voor het lot van werknemers die betrokken waren bij het ongeval […]

De SP trekt bij minister Kamp aan de bel over de rapporten die de Arbeidsinspectie opstelt na ongevallen op de werkvloer. Volgens Paul Ulenbelt van de SP neemt de Arbeidsinspectie verklaringen over van expertisebureaus die zijn ingeschakeld door werkgevers of verzekeraars. De partij vreest voor het lot van werknemers die betrokken waren bij het ongeval en vindt dat deze handelswijze van de inspectiedienst de schijn van afhankelijkheid oproept. De SP wil weten of Kamp er ook zo over denkt en of hij hier iets aan wil doen.

Reageer op dit artikel