nieuws

Schoorsteen

bouwbreed Premium

In Amersfoort realiseert bouwcombinatie 2MC3 het Meander Medisch Centrum. Op dit moment worden de gevelplaten van de schoorsteen aangebracht. Het door atelier PRO Architecten ontworpen complex wordt bijna 100.000 vierkante meter groot, en bestaat uit gekoppelde gebouwen die elk hun eigen functie hebben. De schoorsteen moet in de loop van komende week op zijn plaats […]

In Amersfoort realiseert bouwcombinatie 2MC3 het Meander Medisch Centrum. Op dit moment worden de gevelplaten van de schoorsteen aangebracht. Het door atelier PRO Architecten ontworpen complex wordt bijna 100.000 vierkante meter groot, en bestaat uit gekoppelde gebouwen die elk hun eigen functie hebben. De schoorsteen moet in de loop van komende week op zijn plaats gehesen worden. De bouwcombinatie bestaat uit Heijmans Utiliteitsbouw, Burgers Ergon installatietechniek en Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel