nieuws

Perfect Foam blijft onder elke hoek hangen

bouwbreed

Perfect Foam is het nieuwe purschuim van Tremco Illbruck. Het materiaal is volgens de fabrikant in elke stand te verwerken bij een temperatuur tussen min 10 en plus 35 graden Celsius. Verwerkers kunnen er volgens Tremco tot 75 procent meer meters mee maken. Dat laatste is een vergelijking met een standaardbus purschuim. Tremco Illbruck adviseert […]

Perfect Foam is het nieuwe purschuim van Tremco Illbruck. Het materiaal is volgens de fabrikant in elke stand te verwerken bij een temperatuur tussen min 10 en plus 35 graden Celsius. Verwerkers kunnen er volgens Tremco tot 75 procent meer meters mee maken. Dat laatste is een vergelijking met een standaardbus purschuim. Tremco Illbruck adviseert Perfect Foam voor het afdichten van voegen, gaten en holle ruimten.

Reageer op dit artikel