nieuws

Fugro rondt inlijving Seabird en Seabed af

bouwbreed Premium

Fugro heeft de verkoop afgerond van de bedrijven Seabird en Seabed. Met de verkoop is een bedrag gemoeid van 125 miljoen dollar ofwel 84,5 miljoen euro. Met de OBN-methode, waarop de bedrijven het exclusieve recht hebben, worden in 3D en 4D (waarbij de factor tijd een rol speelt) seismische gegevens verzameld. Vooral in diep water […]

Fugro heeft de verkoop afgerond van de bedrijven Seabird en Seabed. Met de verkoop is een bedrag gemoeid van 125 miljoen dollar ofwel 84,5 miljoen euro.

Met de OBN-methode, waarop de bedrijven het exclusieve recht hebben, worden in 3D en 4D (waarbij de factor tijd een rol speelt) seismische gegevens verzameld. Vooral in diep water en in gebieden met obstakels bewijst de werkwijze haar nut. Fugro ondersteunt Seabird al jaren met zijn onderwatervehicles ROV.

Reageer op dit artikel