nieuws

Bouwkeramische industrie in één brancheorganisatie

bouwbreed Premium

Fabrikanten van metsel-, straat- en binnenmuurbaksteen en keramische dakpannen, tegels, rioleringen en raamdorpels verenigen zich per 1 januari in één branchevereniging. Deze Koninklijke Nederlandse Bouw-keramiek (KNB) vertegenwoordigt de bedrijven op het gebied van energie, milieu en grondstoffen, duurzaamheid, arbo, technische voorschriften en normeringen. Ook is zij verantwoordelijk voor kennisoverdracht aan de beroepspraktijk en verricht zij […]

Fabrikanten van metsel-, straat- en binnenmuurbaksteen en keramische dakpannen, tegels, rioleringen en raamdorpels verenigen zich per 1 januari in één branchevereniging. Deze Koninklijke Nederlandse Bouw-keramiek (KNB) vertegenwoordigt de bedrijven op het gebied van energie, milieu en grondstoffen, duurzaamheid, arbo, technische voorschriften en normeringen. Ook is zij verantwoordelijk voor kennisoverdracht aan de beroepspraktijk en verricht zij promoties voor producten als straatbaksteen. De bouwkeramische fabrikanten bieden samen werkgelegenheid aan rond 3000 werknemers en behaalden in 2010 een omzet van 520 miljoen euro.

Reageer op dit artikel