nieuws

Bouw Totaal Onderhoud onder dak bij Ponjé

bouwbreed

Bouwbedrijf Ponjé uit Handel neemt Bouw Totaal Onderhoud uit Gemert over. Samen wordt volgend jaar gemikt op een omzet van 15 miljoen euro.

De krachtenbundeling moet leiden tot doelmatiger werken en een sterkere marktpositie. Directeur-eigenaar Jan-Willem Ponjé zal bij Bouw Totaal Onderhoud per 1 januari stap voor stap de leiding overnemen van Jan Bouw. Deze laatste gaat zich concentreren op innovatie en productontwikkeling en krijgt bovendien meer tijd voor het onderhouden van klantcontacten.

Bouwbedrijf Ponjé is gevestigd te Handel en telt veertig medewerkers. De aannemer bouwt maar is ook actief op de terreinen vastgoedontwikkeling, service en onderhoud. De focus ligt daarbij op duurzame oplossingen.

Bouw Totaal Onderhoud beschikt over vestigingen te Gemert en Nijmegen. Op de loonlijst staan zestig namen. Samen met Ponjé, waarmee een jarenlange samenwerking bestaat, wordt momenteel de multifunctionele accommodatie in het Brabantse kerkdorp De Mortel gerealiseerd.

“We willen toe naar één centraal loket voor het hele bouwproces”, zegt Ponjé. “Een echte serviceorganisatie die klaar staat voor haar opdrachtgevers.” Tot de klantenkring behoren 22 corporaties plus diverse gemeenten en onderwijsinstellingen.

De bedrijven Ponjé en Bouw Totaal Onderhoud blijven naast elkaar bestaan, elk met zijn eigen naam. Wel wordt nauw samengewerkt. Voornemen is om de bedrijven over één tot anderhalf jaar gezamenlijk onder dak te brengen in Gemert.

Reageer op dit artikel