nieuws

Wacker Neuson levert bouwplaatsverlichting

bouwbreed

Wacker Neuson levert met zijn LBM 1 een gebruiksklare bouwplaatsverlichting. De Light Balloon bestaat uit een lamp, statief, generator en rijdend onderstel. In de armatuur zit een HQI-lamp. Deze gasontladingslamp geeft een lichtsterkte van 99.000 lumen. Rond de lamp zit een ballonvormige diffusor van textiel. Het statief reikt tot 3,70 meter hoog. Via een stopcontact […]

Wacker Neuson levert met zijn LBM 1 een gebruiksklare bouwplaatsverlichting. De Light Balloon bestaat uit een lamp, statief, generator en rijdend onderstel. In de armatuur zit een HQI-lamp. Deze gasontladingslamp geeft een lichtsterkte van 99.000 lumen. Rond de lamp zit een ballonvormige diffusor van textiel. Het statief reikt tot 3,70 meter hoog. Via een stopcontact levert de generator ook stroom aan gereedschap. De LBM 1 komt standaard met een generator die 230 volt bij 16 ampère levert. De generator is separaat te gebruiken en om te wisselen.

Reageer op dit artikel