nieuws

Tophuren Haagse kantoren stijgen

bouwbreed

De tophuren voor Nederlandse kantoren zijn stabiel, constateert Jones Lang LaSalle. Alleen in Den Haag kwamen ze in het derde kwartaal hoger (+2,4 procent) uit dan een jaar eerder. Op wereldschaal was sprake van een stijging met 5,5 procent ten opzichte van een jaar eerder en met 8,2 procent ten opzichte van het marktdieptepunt in […]

De tophuren voor Nederlandse kantoren zijn stabiel, constateert Jones Lang LaSalle. Alleen in Den Haag kwamen ze in het derde kwartaal hoger (+2,4 procent) uit dan een jaar eerder. Op wereldschaal was sprake van een stijging met 5,5 procent ten opzichte van een jaar eerder en met 8,2 procent ten opzichte van het marktdieptepunt in het vierde kwartaal van 2009. Sterke groeiers het afgelopen jaar zijn onder meer Silicon Valley (+60 procent), Peking (+50,6 procent), Jakarta (+48 procent), Moskou (+41,2 procent), Shanghai (+20,4 procent) en Manilla (+20,9 procent).

Reageer op dit artikel