nieuws

NSI en VastNed O/I kampen met afwaarderingsspook

bouwbreed

NSI en VastNed O/I kampen met afwaarderingsspook

De afwaarderingen van vastgoed lijken langer door te gaan dan verwacht. Dit heeft een negatieve invloed op het beleggingsresultaat van vastgoedbelegger NSI.

Dat komt naar voren uit de negenmaandscijfers die NSI en zijn fusiepartner VastNed O/I vandaag hebben gepresenteerd. NSI wijt de aanhoudende kracht van het afwaarderingsspook aan de turbulente economische ontwikkelingen in Europa.

Per saldo blijft het totale beleggingsresultaat van NSI in het derde kwartaal met 7,4 miljoen euro nog positief. Dat laatste geldt niet voor de nieuwe aanwinst, VastNed O/I. Die sloot het laatste kwartaal van zijn bestaan af met een negatief beleggingsresultaat: -40,5 miljoen euro.

Lees meer over de negenmaandscijfers van NSI

Reageer op dit artikel