nieuws

Nationaal hippisch centrum in Ermelo

bouwbreed Premium

Het hippische hart van Nederland komt in Ermelo. De ledenraad van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie heeft ingestemd met de uitbouw van het KNHS-centrum tot Nationaal hippisch centrum voor sport en fokkerij. In 2012 gaat het paardencentrum aan de Beek in Ermelo volledig op de schop. Er komt een derde evenementenhal met 600 vaste zitplaatsen […]

Het hippische hart van Nederland komt in Ermelo. De ledenraad van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie heeft ingestemd met de uitbouw van het KNHS-centrum tot Nationaal hippisch centrum voor sport en fokkerij. In 2012 gaat het paardencentrum aan de Beek in Ermelo volledig op de schop. Er komt een derde evenementenhal met 600 vaste zitplaatsen en de mogelijkheid tot 1200 extra zitplaatsen. De uitbreiding maakt het mogelijk dat ook het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland zich hier gaat vestigen. De uitbreiding kost circa 5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel