nieuws

Geen akkoord Van Wijnen en BAM over stadion

bouwbreed Premium

De onderhandelingen tussen BAM en Van Wijnen over de bouw van het nieuwe voetbalstadion van De Graafschap zijn op niets uitgelopen. Dat heeft de voetbalclub gisteren laten weten. Van Wijnen bezit de grond waarop het stadion moet verrijzen, maar kon met projectontwikkelaar geen overeenstemming bereiken over de verkoopprijs van het terrein even buiten het centrum […]

De onderhandelingen tussen BAM en Van Wijnen over de bouw van het nieuwe voetbalstadion van De Graafschap zijn op niets uitgelopen. Dat heeft de voetbalclub gisteren laten weten.

Van Wijnen bezit de grond waarop het stadion moet verrijzen, maar kon met projectontwikkelaar geen overeenstemming bereiken over de verkoopprijs van het terrein even buiten het centrum van Doetinchem.

BAM heeft nog aangeboden om Van Wijnen deel te laten nemen aan het bouwproject, maar ook dat heeft tot niets geleid. Als gevolg daarvan moet De Graafschap nu op zoek naar een andere locatie voor het nieuwe stadion. Volgens de vereniging voldoet het huidige stadion, De Vijverberg, niet meer aan de eisen van deze tijd en is een groter multifunctioneel stadion met betere faciliteiten nodig om in het betaalde voetbal actief te blijven.

Reageer op dit artikel