nieuws

ExtraVerde

bouwbreed Premium

ExtraVerde

Op het Prins Willem-Alexanderkwartier in Den Haag wordt de laatste hand gelegd aan de gevel van het door Dura Vermeer Bouw Leidschendam gebouwde kantoorpand ExtraVerde. In het bijna 6.000 vierkante meter grote, door architectenbureau Meyer en Van Schooten ontworvan complex komt de Nederlandse Hartstichting als grootste huurder te zitten. Projectontwikkelaar OVG belooft dat het een […]

Op het Prins Willem-Alexanderkwartier in Den Haag wordt de laatste hand gelegd aan de gevel van het door Dura Vermeer Bouw Leidschendam gebouwde kantoorpand ExtraVerde. In het bijna 6.000 vierkante meter grote, door architectenbureau Meyer en Van Schooten ontworvan complex komt de Nederlandse Hartstichting als grootste huurder te zitten. Projectontwikkelaar OVG belooft dat het een duurzaam gebouw wordt door het gebruik van onder meer een warmte- en koudeopslag, mossedum dak, een atrium, en waterbesparende maatregelen voor wc’s. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel