nieuws

Bayens Mechanisatie klaar voor Volvo Compact dealerschap

bouwbreed Premium

Bayens Mechanisatie klaar voor Volvo Compact dealerschap

Een nieuw pand en het nieuwe dealerschap voor Volvo Compact machines in de regio West Brabant, voor het team van Bayens Mechanisatie in Oosterhout kan het jaar niet meer stuk. Eind oktober ondertekende directeur en eigenaar Gerard Bayens het officiële Kuiken Compact dealercontract. Het landbouwmechanisatiebedrijf verkoopt voortaan in de regio West Brabant de volledige Volvo Compact lijn en verleent de daarbij behorende service. Eind november worden open dagen gehouden.

Naast het nieuwe dealerschap van Volvo Compact machines is Bayens al vele decennia Deutz-Fahr A-dealer en Case-IH B-dealer en vertegenwoordigt het bedrijf meerdere andere merken. “Door onze modern uitgeruste werkplaats en met onze drie servicewagens die zijn voorzien van het benodigde gereedschap, kunnen we zowel in de werkplaats als op locatie het onderhoud en de reparaties vakkundig uitvoeren. We zijn er trots op dat Kuiken ons het vertrouwen heeft geschonken om Volvo in de regio te promoten en we zullen er alles aan doen om dit vertrouwen waar te maken”, vertelt Gerard.

Nieuw pand in Oosterhout

Bayens Mechanisatie heeft op Bedrijventerrein Weststad in Oosterhout een mooi nieuw pand laten bouwen. “Niet alleen de bereikbaarheid van Bayens Mechanisatie is hierdoor enorm vergroot, ook kunnen we in deze hedendaagse werkomgeving en met de grote showroom onze klanten beter van dienst zijn”, volgens Gerard. Tijdens de feestelijke openingsshow van het nieuwe pand zijn een Volvo L25F en L35B wiellader en een EC18C graafmachine te bewonderen.Open dag eind november


De open dagen rond de opening van het nieuwe pand vindt plaats op zaterdag 26 november van 10.00 tot 22.00 uur en zondag 27 november van 10.00 tot 17.00 uur. De plek is: Innovatiepark 46, 4906 AA Oosterhout.

Meer info: www.kuiken.nl en www.bayens-mechanisatie.com.

Reageer op dit artikel