nieuws

Uitzendfraude samen met Vlaanderen aangepakt

bouwbreed Premium

Malafide uitzend- en detacheringsbureaus worden in de grensstreek met Vlaanderen samen met de zuiderburen aangepakt. Minister Kamp (sociale zaken) en zijn Vlaamse collega Philippe Muyters hebben daarover afspraken gemaakt. De ministers hebben afgesproken grensoverschrijdende fraude aan te pakken via betere gegevensuitwisseling en een sterkere samenwerking tussen inspectiediensten. Kamp werkt in Nederland onder meer ook aan […]

Malafide uitzend- en detacheringsbureaus worden in de grensstreek met Vlaanderen samen met de zuiderburen aangepakt. Minister Kamp (sociale zaken) en zijn Vlaamse collega Philippe Muyters hebben daarover afspraken gemaakt.

De ministers hebben afgesproken grensoverschrijdende fraude aan te pakken via betere gegevensuitwisseling en een sterkere samenwerking tussen inspectiediensten. Kamp werkt in Nederland onder meer ook aan een registratieplicht voor uitzendbureaus om malafide praktijken en uitbuiting van veelal arbeidsmigranten aan te pakken.

Reageer op dit artikel