nieuws

RoAd trots op verkrijgen Graydon Award voor financieel gezond bedrijf

bouwbreed Premium

RoAd trots op verkrijgen Graydon Award voor financieel gezond bedrijf

RoAd Benelux bv toont aan financieel gezond te zijn als onderneming en wordt daarvoor beloond met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. RoAd Benelux bv is importeur van Doosan grondverzetmachines, Bomag wegenbouwmachines, Artison intern transportmaterieel en CompAir mobiele compressoren. De award is onlangs op het bedrijf van RoAd in Barneveld door Lars Wijnhoud, sales manager van Graydon Nederland bv, uitgereikt aan André de Vor, directeur van RoAd Benelux bv.

Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Beloning en bevestiging

“Deze Graydon Award betekent voor onze relaties een extra bevestiging dat ze zaken doen met een betrouwbare en financieel gezonde partner, iets wat zeker in deze economisch mindere tijd van groot belang is. Voor ons als RoAd betekent het ontvangen van de Award een beloning en bevestiging voor jarenlang op een correcte manier omgaan met leveranciers en klanten.”, aldus een trotse André de Vor van RoAd.

Weten met wie men zaken doet

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.” RoAd heeft volgens Graydon aangetoond dat bedrijven verantwoord met RoAd kunnen zakendoen.

Meer info: www.roadbarneveld.com en www.graydon.nl.

Reageer op dit artikel