nieuws

NAS Afbouw hoopt op doorstart

bouwbreed

NAS Afbouw hoopt op doorstart

NAS Afbouw uit Geffen houdt het hoofd niet langer boven water. De directie heeft voor het ruim 200 medewerkers tellende bedrijf faillissement aangevraagd maar werkt aan een doorstart.

Directeur Robert van der Heijden valt de gang naar de curator rauw op zijn dak. “Voor de bouwvak rekenden we nog op een opleving. Er kwam weer wat meer werk binnen. We waren blij deeltijd-ww aangevraagd te hebben. Dan konden we na de crisis direct sterk verder met onze eigen mensen.”

De stemming sloeg deze zomer echter snel om. “Je hoorde alleen nog maar over de problemen in Griekenland en de eurocrisis. Nieuw werk bleef uit. Dan moet ik plannen maken voor de toekomst. Dat is de enige weg die we kunnen gaan.”

Lees het nieuwsbericht op de site van NAS Afbouw

Reageer op dit artikel